***اِن ئی یِمَک 2 ***
چگونه می توان یک تخم مرغ تازه و کهنه را از یکدیگر تشخیص داد ؟ اگر یک تخم مرغ تازه را در ظرف آبی وارد کنیم در میان آب غرق می گردد در حالیکه یک تخم مرغ کهنه بر سطح آب شناور می ماند.
حدود 80% کل چای مصرفی در کشورهای امریکا و ایتالیا به صورت یخ چای(چای سرد) می باشد. یخ چای به دلیل خاصیت های سلامت مانند ضد کلسترول بودن، کنترل دیابت و آنتی اکسیدان فراوان دارای ویژگی های ممتازی است که به همین جهت این نوشیدی را به یکی از محبوب ترین نوشیدی ها به خصوص در میان مردم کشور های پیشرفته بدل نموده است. مصرف این نوشیدنی در کشور های اروپایی و امریکایی علاوه بر مصرف به صورت خالص، به شکل ترکیبی با سایر نوشیدنی ها در فصل های مختلف حتی زمستان نیز از محبوبیت زیادی برخورار است. چای سبز سرد شده حداقل ۴ هزار سال است که در چین به عنوان یک گیاه دارویی شناخته شده است. چینی ها از قدیم با خواص درمانی چای سبز آشنا بودند و از آن به عنوان دارو در درمان ناراحتی های مختلف مانند خونریزی، ناراحتی های گوارشی، سردرد و افسردگی استفاده می کردند اما استفاده از چای سبز فقط به چینی ها و شرقی ها که عادت به نوشیدن چای دارند محدود نشد و کم کم به خاطر خواص درمانی اش در سراسر جهان مورد استقبال قرار گرفت. دانشمندان آسیایی، اروپایی و آمریکایی در بررسی ها و مطالعه های خود به شواهد علمی درباره فواید و خواص درمانی نوشیدن چای سبز دست یافتند. برای مثال در سال ۱۹۹۴ نشریه ملی سرطان آمریکا نتایج مطالعه ای را منتشر کرد که نشان می داد، نوشیدن چای سبز خطر ابتلا به سرطان مری را در زنان و مردان چینی تا حدود ۶۰ درصد کاهش می دهد. محققان دانشگاه پوردو نیز دریافتند ترکیبات موجود در چای سبز سرد مانع رشد سلول های سرطانی می شود. همچنین نتایج مطالعه های دیگر نیز نشان داد نوشیدن چای سبز سطح کلسترول تام خون را پایین می آورد و نسبت کلسترول خوب (HDL) به کلسترول بد (LDL) را افزایش می دهد. به طور کلی بررسی ها نشان داده است که نوشیدن چای سبز سرد و گرم در پیشگیری و بهبود بیماری هایی مانند سرطان، آرتریت روماتویید،بالا بودن میزان کلسترول خون، بیماری های قلبی و عروقی و عفونت موثر است. بررسی ها نشان داده است چای سبز سرد می تواند به افرادی که رژیم غذایی کاهش وزن دارند کمک کند. در نوامبر ۱۹۹۹ مجله آمریکایی تغذیه چینی نتایج مطالعه محققان دانشگاه گنوا در سویتزرلند را منتشر کرد. این محققان دریافتند مردانی که ترکیبی از چای سبز و کافئین دریافت می کنند در مقایسه با آنهایی که فقط کافئین دریافت می کنند کالری بیشتری می سوزانند. چای سبز به دلیل خاصیت ضدمیکروبی اش می تواند از مسمومیت غذایی پیشگیری کند و همچنین می تواند باکتری هایی که علت ایجاد پلاک های دندانی هستند از بین ببرد و از پوسیدگی دندان ها پیشگیری کند. به علاوه خاصیت محافظت از پوست چای سبز موجب شده تا از آن در تهیه کرم ها استفاده شود و در بازار لوازم آرایشی هم راه پیدا کند. بدن موجودات زنده برای انجام فعالیتهای حیاتی به مقدار اندکی ویتامین ها و املاح نیاز دارد . کمبود این مواد که به آنها ریز مغذی میگویند عوارض زیادی را به حیات فرد و جامعه تحمیل می کند . مقدمه آب انبه برخی از تنقلات به طور چشمگیری سطح انرژی بدن را بالا میبرد . افزایش انرژی به طور طبیعی روحیه شما را بهبود می بخشد . سعی کنید از این پنج نوع تنقلات برای بالا بردن روحیه خود استفاده کنید چرا که سطح قند خونتان را بالا میبر ند و کالری زیادی هم ندارد که منجر به افزایش وزن شود. ۱. بادام بادام غنی ایز مواد معدنی و ویتامین ها ، از جمله منگنز ، مس ، ویتامین2 B و فسفر است. ۲.ماست ماست سرشار از کلسیم ، فسفر ، پروتئین ، و روی ، همچنین منبع خوبی از ویتامین 2B ، 5B و 12B است ، مواد مغذی موجود در ماست به سرعت جذب و به آسانی هضم میشود و این به معنای افزایش فوری انرژی دریافتی شماست . مواد موجود در ماست همچنین منجر به تقویت خلق و خو و مبارزه با خستگی هم میشود. ۳. آناناس آناناس تنها به این دلیل که بسیار خوشمزه است یکی از محبوب ترین میوه های تابستانی است ، اما اگر شما می خواهید دلایل بیشتری برای خوردن آن داشته باشید باید بدانید: منبعی غنی از منگنز ، ویتامین cویتامین 1 Bمس ، فیبر و ویتامین 6 B است ، این میوه آبدار گزینه بسیار خوبی برای افزایش انرژی شماست. آب ماست مایعی است که هنگام تهیه ماست از شیر جوشیده و غلیظ شده تشکیل میشود و روی سطح ماست قرار میگیرد. در حالیکه تمام پروتئین به پنیر یا ماست منتقل میشود، مواد حیاتی در آب آن جمع میگردد. آب ماست منبع پروتئین خوبی برای مشکلات کلیوی است: آب معدنی ، موضوعی است که با نزدیک شدن به فصول گرم سال ، بحث درباره آن دوباره به صورت جدی شروع می شود. از آنجایی که آلودگی آب عملا میتواند باعث انتشار عوامل بیماریزای باکتریایی ، ویروسی و انگلی شود آن قدر از بیماریهایی مثل وبا ، ای کولای ، ژیاردیا و غیره شنیده ایم که شاید تنها راه چاره را در استفاده از همین آبها دیده ایم. در همین راستا ، اکثر کارشناسان بهداشتی ، توصیه می کنند از آبهای بسته بندی برای آشامیدن استفاده کنیم لذا در حال حاضر کم نیستند افرادی که آب مصرفیشان را به این نوع آبها محدود کرده اند. آبهایی که در بطریهای پلاستیکی عرضه میشود ، دیگر در اکثر سوپر مارکتهای کشور به راحتی می شود از آنها پیدا کرد. ابتدا برای خوانندگان مشخص شود که "آب معدنی طبیعی" اساسا به چه آبی گفته می شود: آب معدنی طبیعی آبی است که با آب آشامیدنی به دلایل زیر قابل تشخیص باشد: دانش و فناوری غذای عملگرا به مفهوم امروزی از سال ۱۹۸۰ در ژاپن مطرح شده و تا امروز توسعه پیدا کرده است. در آن زمان، دولت این کشور تصمیم گرفت با اتخاذ تدابیری با ترویج تولید ومصرف یکسری غذاهای خاص فاکتورهای مستعدکننده انواع بیماریها را در میان مردمش کنترل و در نتیجه از افزایش تصاعدی هزینههای بخش درمان ممانعت به عمل آورد. این صنعت با افزودن یا تغلیظ ترکیبات مفید و حذف مواد بیتأثیر یا مضر به محصولاتی دست یافت که خیلی سریع در کل جهان بازارهای خود را پیدا کردند...
دلیل شناور ماندن تخم مرغ کهنه بر سطح آب چیست ؟ دلیل این شناوری رشد کیسه هوایی تخم مرغ در اثر گذشت زمان و تبخیر آب تخم مرغ از آن است.
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
جایگزین های چربی در واقع موادی اند که از دیر باز مورد استفاده بوده و فقط روش جدیدی برای کاربرد آن افزوده شده است. مثلاً کاراجینان که از دهه 19960 به بعد به عنوان قوام دهنده، امولسیفایر بوده امروزه بعنوان جایگزین چربی کاربرد دارد. گروهی از آنها قبلاً بدون کاربرد بوده اما از ترکیبات اصلی مشتق شده اند و نوع سوم جایگزین های جدیدی اند که مخلوطی از مواد اصلی می باشند مثل اولسترا.
ادامه مطلب
انبه از منابع بسیار عالی بتاکاروتن به حساب می آید یعنی همان عاملی که رنگ نارنجی را به این میوه داده است.
شاید باور نکنید اما 100 گرم از این میوه 2000 میکروگرم بتاکاروتن دارد بنابراین کسانی که دچار کمبود ویتامین A هستند ، کم خونی دارند و به دفعات دچار سرماخوردگی و انواع عفونت های دیگر می شوند ، بهتر است که آب این میوه را در هفته چند بار میل کنند.
آب گریپ فروت
در میان مرکبات ، بیشترین مقدار پتاسیم را گریپ فروت دارد به همین دلیل خوردن آن به بیماران فشارخونی توصیه می شود زیرا دریافت این ماده ی معدنی به تنظیم فشارخون کمک می کند و می تواند از شدت آن بکاهد.
قند موجود در این میوه از نوع فروکتوز است بنابراین دیابتی ها نیز می توانند برای رفع عطش خود از آب این میوه بدون هیچ نگرانی ای استفاده کنند.
آب سیب
مطالعه های بسیاری درباره ی مصرف سیب و آب آن ثابت کرده اند که وجود آنتی اکسیدانی به نام "کوئرستین" آن ، میزان کلسترول بد خون را پایین می آورد و به این ترتیب احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و سکته نیز به میزان قابل ملاحظه ای کم می شود ، بنابراین اگر آب این میوه را برای کسی که سابقه بیماری قلبی دارد ، تهیه می کنید ، قدمی مثبت در جهت بهبود وضعیت جسمانی اش برداشته اید.
ادامه مطلب
منیزیم یه عنوان یک ماده معدنی که نقش اساسی در تولید انرژی و سیستم ایمنی بدن دارد میتواند الگوی خواب را بهبودبخشد ، عضلات را شل کند ، تنش و اضطراب را برطرف کرده و مانع افزایش افسردگی شود .
پروتئین و فیبر موجود در بادام قند خون را تثبیت می کند و زمانی که قند خون افت میکند برای تنظیم انرژی سوزانده می شود. چربی های سالم مثل انواع موجود در بادام برای محدود کردن اشتها و جلوگیری از پرخوری بکار میرود که می تواند در کاهش وزن و کمک به احساس سیری نقش عمده ای ایفا کند . به این دلایل ، بادام و دیگر آجیل ها اغلب به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند توصیه می شود.
آناناس دارای آنزیم هایی است که به هضم غذا کمک میکنند . علاوه بر این ، خوردن میوه های پرآبی مانند آناناس می تواند پیشگیری از کم آبی بدن کمک کند.
ادامه مطلب
ادامه مطلب
البته حق هم همین است. اما می خواهم نگاه جدی بر این آبها داشته باشیم ، به همین خاطر بهتر است.
ادامه مطلب
ادامه مطلب
تضمين كيفيت و سلامت به عنوان مساله اي كليدي براي رقابت در صحنه صنايع غذايي و بقاي شركتهايي همچون توليد كنندگان مواد غذايي و شركتهاي تجاري حايز اهميت مي باشد. بنابراين مديريت ريسك براي تمامي كساني كه در زنجيره توليد مواد غذايي دخيل هستند، از كشاورزان، صيادان و باغداران گرفته تا تهيه كنندگان مواد غذايي، فروشندگان، توزيع كنندگان و شركتهاي حمل و نقل و ذخيره مواد غذايي به عنوان نيازي اساسي به حساب مي آيند
ادامه مطلب
Design By : Mihantheme |